ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

ПРИЛОЖЕНИЕ 4 към Обшите условия на м-н KEYLA ( КЕЙЛА ЕООД )

СРОКОВЕ И УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ


Доставката на стоките предлагани в онлайн магазин KEYLA на интернет адрес www.keyla.eu е за сметка на купувача и се осъществява с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД

Доставката на стоки се извършва само на територията на Република България.

Ако желаете доставка до офис на Еконт Експрес ООД - в поле офис Еконт Експрес моля изпишете името на офиса на Еконт Експрес до който желаете да Ви бъде изпратена пратката

Цена на доставка до офис на Еконт Експрес ООД на пратки  - 6.20 лв

Цена на доставка до адрес - 7.90 лв

 ВАЖНО !!!: ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКАТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРОВЕРЕТЕ ЦЕЛОСТТА И СЪДЪРЖАНИЕТО НА ПРАТКАТА В ПРИСЪСТВИЕТО НА КУРИЕРА . В СЛУЧАЙ , ЧЕ ИМА ЩЕТИ ПО ПРАТКАТА ИЛИ ЛИПСИ КУРИЕРЪТ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С НАС И ЩЕ НАПИШЕ ПРЕД ВАС ДВУСТРАНЕН ПРОТОКОЛ, КОЙТО ЩЕ ГАРАНТИРА ПОВТОРНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА ВИ . В СЛУЧАЙ , ЧЕ ПРАТКАТА НЕ Е ОТВОРЕНА ПРЕД КУРИЕРА И НЕ Е ПРЕГЛЕДАНА ПРЕД НЕГО, ТО СОБСТВЕНОСТТА НА ПРАТКАТА СЕ СЧИТА ЗА ПРЕХВЪРЛЕНА С ПРИЕМАНЕТО ОТ ВАС БЕЗ ЗАБЕЛЕЖКИ И ФИРМА КЕЙЛА ЕООД НЕ НОСИ МАТЕРИАЛНА ОТГОВОРНОСТ  ЗА ПОСЛЕДВАЩИ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ПОВРЕДИ И ЛИПСИ И ПОРЪЧКАТА ВИ НЯМА ДА БЪДЕ ПОВТОРНО ИЗПЪЛНЕНА ИЛИ ФИНАНСОВО ОБЕЗЩЕТЕНА

ВАЖНО:  След направена поръчка наш консултант ще се свърже с вас по телефона,за уточнение на детайлите по поръчката  - ден за доставка, потвърждение на количество и наличност. Поръчката на клиент, с който не сме успели да се свържем поради грешен телефонен номер или телефонен номер с код извън територията на Република България посочен в поръчката ( прозвъняват се само номера с телефонен код на Република България ) или неотговаряне на обаждане при опит за потвърждение автоматично става със статус "задържана" и няма да бъде изпратена, докато не се свържем с него. В случай че в срок до 2 работни дни наш продавач консултант не успее да се свърже с клиента поради неотговаряне на обаждане или некоректен телефонен номер поръчката преминава в статус "отказана " поради липса на потвърждение.

Фирма Кейла ЕООД осъществява доставката на стоките предлагани в онлaйн магазин KEYLA чрез куриерска фирма Еконт Експрес ООД само на територията на Република България. Всички стоки се изпращат с наложен платеж и опция преглед преди да платиш.Срещу вашето заплащане на наложеният платеж получавате разписка от фирма Еконт Експрес ООД за извършен пощенски паричен превод по банкова сметка на фирма КЕЙЛА ЕООД която удостоверява вашето плащане( Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който ни освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто е Еконт.За направеното от клиента плащане Еконт Експрес ООД издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка. )

Стандартно магазин KEYLA изпраща всяка поръчка със съпровождаща я Стокова разписка/ Протокол -   Ако желаете да ви бъде издадена фактура моля предоставете необходимите данни за това във формата за регистрация.

Всички поръчките приети и потвърдени от страна на магазин KEYLA до 17:00 часа в работен ден се изпращат в рамките на  до пет работни. Поръчките направени и потвърдени от страна на магазин KEYLA след 17:00 часа в работни дни и в празничните и почивни дни се изпращат до пет работни дни броено от първият работен ден след деня на повърждение от страна на магазин КEYLA. Доставката на поръчаните артикули , не се извършва в събота и неделя или в официални празници и не включва услугата фиксиран час на доставка.

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, определен размер, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нова доставка, нова партида от производство, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор , като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (цветове, десени) със същото качество и цена. 

В случай, че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор и поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви съгласие с променените условия.