ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

ВАЖНО:  След направена поръчка наш консултант ще се свърже с вас по телефона,за уточнение на детайлите по поръчката  - ден за доставка, потвърждение на количество и наличност. Поръчката на клиент, с който не сме успели да се свържем поради грешен телефонен номер или телефонен номер с код извън територията на Република България посочен в поръчката ( прозвъняват се само номера с телефонен код на Република България ) или неотговаряне на обаждане при опит за потвърждение автоматично става със статус "задържана" и няма да бъде изпратена, докато не се свържем с него. В случай че в срок до 2 работни дни наш продавач консултант не успее да се свърже с клиента поради неотговаряне на обаждане или некоректен телефонен номер поръчката преминава в статус "отказана " поради липса на потвърждение.

Фирма Кейла ЕООД осъществява доставката на стоките предлагани в онлaйн магазин KEYLA чрез куриерска фирма Еконт Експрес ООД само на територията на Република България. Всички стоки се изпращат с наложен платеж и опция преглед преди да платиш.Срещу вашето заплащане на наложеният платеж получавате разписка от фирма Еконт Експрес ООД за извършен пощенски паричен превод по банкова сметка на фирма КЕЙЛА ЕООД която удостоверява вашето плащане( Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който ни освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто е Еконт.За направеното от клиента плащане Еконт Експрес ООД издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка. )

Стандартно магазин KEYLA изпраща всяка поръчка със съпровождаща я Стокова разписка/ Протокол -   Ако желаете да ви бъде издадена фактура моля предоставете необходимите данни за това във формата за регистрация.

Доставката на стоките предлагани в онлайн магазин KEYLA на интернет адрес www.keyla.eu е за сметка на купувача.

Цена на доставка до офис на Еконт Експрес ООД - 5,19 лв

Цена на доставка до адрес - 6.79 лв

Всички поръчките приети и потвърдени от страна на магазин KEYLA до 17:00 часа в работен ден се изпращат в рамките на  до три работни. Поръчките направени и потвърдени от страна на магазин KEYLA след 17:00 часа в работни дни и в празничните и почивни дни се изпращат до три работни дни броено от първият работен ден след деня на повърждение от страна на магазин КEYLA. Доставката на поръчаните артикули , не се извършва в събота и неделя или в официални празници и не включва услугата фиксиран час на доставка.

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, определен размер, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нова доставка, нова партида от производство, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор , като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (цветове, десени) със същото качество и цена. 

В случай, че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор и поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви съгласие с променените условия.

Ако желаете доставка до офис на Еконт Еспрес ООД - в поле офис Еконт Експрес моля изпишете името на офиса на Еконт Експрес до който желаете да Ви бъде изпратена пратката.

При поръчка на стоки ст-ст над 65 лв (в сумата се включва само стойността на стоките,без начислена цена на доставка ) Mагазин KEYLA предоставя на своите клиенти възможност за безплатна доставка до ОФИС на куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС  -* БЕЗПЛАТНАТА ДОСТАВКА ВАЖИ САМО ЗА ПОРЪЧКИ НА СТОЙНОСТ НАД 65. лв, КОИТО СА ЗАЯВЕНИ ЗА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА ЕКОНТ ЕКСПРЕС OOД - АКО КЛИЕНТА ЖЕЛАЕ ДОСТАВКА ДО АДРЕС ТО НЕЗАВИСИМО ОТ СТОЙНОСТТА НА НЕГОВАТА ПОРЪЧКА ДОСТАВКАТА НА ПОРЪЧКАТА Е ЗА НЕГОВА СМЕТКА.