ЗА НАС

Магазин КEYLA  е  малък семеен магазин създаден през 2016 г с една едничка цел -  да помага максимално на  клиента и да предлага перфектно качество. Нашата максима е, че клиентът трябва да приключи пазаруването си при нас с усмивка.
Вдъхновени от вашите нужди и на базата на  годините опит и работа КЕЙЛА ЕООД разработи многообразие от продукти от собствена серия KEYLA в различните категории "За детската количка", "За детката стая ", "Хранене  хигиена" , "На разходка и на път" , като всеки един продукт от сериите KEYLA e ръчна изработна , създаден с внимание към детайла и гарантирано качество .
В онлайн магазин KEYLA  освен собствената ни серия можете да откриете и многообразие от качествени продукти на наши доверени партньори стоки и аксесоари за бебето и детето.
KEYLA предлага многообразие от аксесоари за детска количка, аксесоари за баня и хигиена, аксесоари за кола ,аксесоари и играчки за детската стая .
Нашата цел е да ви помогнем в решаването на ежедневните проблеми, с които се сблъсква всеки родител и да създадем едно по-щастливо и спокойно ежедневие за родителите и децата.
Ние решаваме ежедневните проблеми - вие се радвате на децата си :-)