ЗА НАС

М-н КEYLA е семеен магазин създаден през 2016 г с една едничка цел - да помага максимално на клиента и да предлага перфектно качество.
Нашата максима е, че клиентът трябва да приключи пазаруването си при нас с усмивка.
Вдъхновени от вашите нужди и на базата на  годините опит и работа КЕЙЛА ЕООД разработи многообразие от продукти от собствена серия KEYLA в различните категории "За детската количка", "За детката стая ", "Хранене  хигиена" , "На разходка и на път" , като всеки един продукт от сериите KEYLA e ръчна изработна , създаден с внимание към детайла и гарантирано качество .
В м-н KEYLA можете да откриете продукти в категориите Детски колички, Аксесоари за детски колички, Хранене и хигиена, Асесоари за път и кола, Ученически раници и принадлежностти, Детски играчки, Дамски чанти, Бизнес раници, Чанти за спорт, Егрономични раници ,Ръчно изработени уникални комплекти за шах, кутии за чай и пури, бъклици, икони, Творчески комплекти и материали и др. на собствената ни серия KEYLA и на доверените ни партньори КAICHI, MONI, CANGAROO, BERTONI, POLESIE TОYS, ARS UNA, BYOX, COOLPACK , HUGZZZ, LORELLI, R-BAG, MONI TOYS, TOOKY TOYS, ОRESHAK и др.
Нашата цел е да ви помогнем да откриете,това което Ви е нужно и да усмихнем деня Ви  :-)